avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
Forum Activitate Olimpia74

Activitate Olimpia74

eu l-am angajat sa reprezinte in acest dosar . dar ce spuneti dvs nici nu am stiut si nici nu mi-a spus . eu i-am spus ca nu vreau sa pierd permisul ca imi pierd si serviciul . a spus sa nu imi fac probleme ca torul se rezolva.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Angajarea de avocat presupune si o discutie anterioara despre cat va costa fiecare serviciu avocatial in parte.
Ati platit avocatul sa se ocupe special si sa faca absolut tot ce poate ca sa scapati de cazier sau ati platit urmarirea penala pe sablonul uzual adica avocatul sa vina doar la audieri?
Participarile la audieri constiuie sablonul pentru care oamenii angajeaza avocat si au un cost uzual, redus, in timp ce lupta cu scaparea clientului ca si cum ar fi nevinovat constituie o exceptie care costa mult mai mult decat sablonul tip practicat de regula in relatia client avocat.

Mai sunt si avocati care nu prea stiu cum sa scape oamenii fiind si acesta un alt aspect, avocati din civil care au migrat spre penal, fara a fi pregatiti suficient pentru ca nu au vrut sa se pregateasca la momentul necesar, asa cum discutiile pe aceasta tema poate dura cateva ore pentru a se acoperi toate categoriile posibile pe avocati si stilul de aparare.

Multi cred ca dreptul este simplu dar este extrem de sofisticat daca ai timp sa il cunosti in cele mai adanci taine.

am angajat avocat dar voiam sa vad si parerea unui alt avocat multumrsc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuia sa va fi angajat avocat in urmarirea penala mai ales daca ati obtinut si permisul.
Acum veti pierde dreptul de a conduce.

Buna ziua in luna noiembrie 2015 am fost prins contucand fara permis . In luna septembrie 2019 mau trimis in judecata . In toata aceasta perioada de 4 ani dosarul meu a stat la politia de pe raza localitati unde am fost prins fara permis Eu intre timp am luat permisul de conducere..
De ce se judeca asa tarziu procesul cand din aprilie 2017 la dosar nu sau mai depus nici un fel de hartii .
Si dupa judecata mi se piate anula permisul ? eu cand am facut scoala de soferi cazierul era curat
Răspuns la discuția Dosar penal
Avocatul pe care l-am platit pt acest proces a spus sa stau linistit . Azi cand l-am sunat si i-am spus de hartia primita a inceput sa rada iar ce spuneti dvs. nici macar nu stiu ce este , Nu am facut nimic ca nu am stiut
Răspuns la discuția Dosar penal
Dar de ce se judeca atat de tarziu ? Eu am crezuy ca este clasat dosarul?
Discuție Dosar penal
Buna ziua in data 11.11.2015 am fost prins conducand fara permis . Azi 9.09.2019 am primit citatie de la judecatorie ca sunt dat in judecata . Dar eu intre timp am luat permisul de conducere . Ce se intampla acum imi v-a anula permisul ? Dupa 4 ani se mai poate judeca acest proces? Ce lot face sa nu raman fara permis ?
Buna dimineata fiul meu a facut credit la un CAR a ramas fara servici si dosarul a fost trimis catre executor . A inceput munca si din salariu care il primeste in cont bancar i sau oprit banuti . Este foarte bine ca i se opreste bani dar problema este ca i se opreste si lui si celor 2 giranti . Daca i se opreste lui poate face ceva sa nu li se mai opreasca girantilor.
Buna ziua . Credeti ca executorul o sa fie de acord
Buna ziua am si eu o problema ieri mi s-a virat in cont 1000 de euro si este o greaseala . Ce pot face sa restitui bani tinand cont ca eu am poprire pe acel cont si nu pot sa scot banii
Pai azi dimineata m-au dus la politie . Politia mi-a perchezionat masina . Nu au gasit nimic ca nu aveau ce sa gaseasca