avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu poprirea salariala
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu poprirea salariala

Buna dimineata fiul meu a facut credit la un CAR a ramas fara servici si dosarul a fost trimis catre executor . A inceput munca si din salariu care il primeste in cont bancar i sau oprit banuti . Este foarte bine ca i se opreste bani dar problema este ca i se opreste si lui si celor 2 giranti . Daca i se opreste lui poate face ceva sa nu li se mai opreasca girantilor.
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2019
Olimpia74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:08, 31 Mai 2019
Nu poate face nimic. Când începe executarea silită, sunt executați toți cei implicați, deci și giranții. Doar dacă fiul dvs plătește odată toată suma datorată, scapă giranții de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! suntem 3 giranti care platim un credit pentru cineva ... vladcarmen_77 vladcarmen_77 Buna ziua! Suntem 3 giranti care platim un credit pentru cineva pe care l am girat si a renuntat la job iar noi am ramas pagubitii. Sunt 2 persoane pe ... (vezi toată discuția)
Girant al unui imprumut car annaliax annaliax Buna ziua. In decembrie 2009 am girat (ca al doilea girant, primul fiind sotul ei) o prietena la CAR-ul din cadrul societatii unde lucrez, aceasta prietena ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)