avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Suntem 3 giranti care platim un credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Suntem 3 giranti care platim un credit pentru cineva ...

Buna ziua! Suntem 3 giranti care platim un credit pentru cineva pe care l am girat si a renuntat la job iar noi am ramas pagubitii. Sunt 2 persoane pe Ploiesti si unul pe Bucuresti. Dintre cele 2 pe Ploiesti, uneia i sa retinut aproape toata suma iar celei de a doua, fiind pensionara , doar o mica parte acum. Eu in schimb, am fost reclamata ca nu platesc pentru aceea persoana, de catre una din girante si mi a venit acum 2 ;luni, sa platesc. Ce am virat s a oprit ca taxa de executare. Am luat legatura cu car ul din Ploiesti si cu executor. Am inteles ca s a achitat tot imprumutul si ca au trimis pentru sistare catre cele doua pe Ploiesti, executoirul de acolo. Eu ce voi face? O sa mi se opreasca de catre executor in continuare? Sau cum sa procedez sa nu mai mi se opreasca?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:33, 21 Octombrie 2020
Dacă creanța a fost recuperată în totalitate, plus cheltuielile de executare silită, nu se mai justifică continuarea popririi. Contactați executorul, și solicitați să vi se ridice poprirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se va popri 1/3 sau 1/2 din salariu ? oanaportar oanaportar Vă rugăm frumos să ne sfătuiți cum trebuie procedat în cazul următor : - instituția noastră a primit de la un Birou de executare 2 Adrese de ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma..nu stiu cum sa procedez lauretta lauretta mama mea acum 2 ani a girat o persoana (prietena in acel timp) pentru un imprumut la CAR,aceasta persoana dupa un anumit timp nu a mai vrut sa plateasca restul ... (vezi toată discuția)
Este corecta retinerea din salariu? INOTT INOTT buna ziua , chiar daca am mai citit cate ceva despre acest subiect as vrea totusi sa ma ajutati cu niste lamuriri, pentru care va multumesc anticipat> 1. ... (vezi toată discuția)