buna ziua. va rog, am o nedumerire...eu am trei case si doua masini proprietatea mea, si un copil din prima casatorie. in prezent traiesc in conclubinaj de 12 ani.ea are un copil tot din prima casatorie care acum este casatorit la casa lui.as vrea sa stiu daca dupa moartea mea ,ei, conclubinei o sa-i revina o parte... ceva din bunurile mele mobile si imobile,daca exista vreo lege in sensu acesta, referitoare la relatia de conclubinaj. va multumesc .
buna ziua.in primul rand, sint afon in probleme de-astea, de aceeia apelez la dumneavoastra. avem o batrina vecina careia de multi ani i-au murit sotul si doi copii necasatoriti. fiind vecini si venind pe la noi, ne-a propus sa avem grija de ea si s-o intretinem ,iar dupa deces sa o ingropam si sa-i facem cele dupa moarte,lasindu-ne noua ptr fiul cel mare casa ei,deoarece spune ea ca nu mai are pe nimeni pe lumea asta ! ea in prezent e vioaie si fisneata,are legaturi cu multe doamne de aceeiasi virstaea fiind in trecut asistenta medicala,o mai avea si ceva nepoti din frati sau surori...? intrebarea mea este ce ma sfatuiti sa fac, noi sintem niste oameni de bine si ne-a picat si bine propunerea, dar as vrea sa stiu ce act ar trebui sa facem in cazul asta sa fim siguri in ce ne bagam...n-am vrea ca dupa --timp sa se razgindeasca si sa invoce diverse motive si sa raminem cu,,degetul in gura,, automat pica din start vinzare-cumparare. multumim
buna.sint proprietarul unei camere dintr-o mansarda si a unei boxe in demisolul unui imobil cu trei etaje.cladirea mai are doi proprietari:unul pe etajul unu si doi, iar altul pe etajul trei.parterul si demisolul erau alcatuite din hol acces, garaj centrala termica wc servici si spalatorie, iar fiecare apartament avea cite o boxa proprietate.
problema. fiind plecat in strainatate mai multi ani, cind am revenit am constatat cu stupoare ca boxa mea proprietate NU MAI EXISTA, iar in locul demisolului cum era,... s-a construit un mare apartament, incuiat de proprietarii de jos ai celor doua etaje. nu se poate discuta cu ei in niciun fel. ce pot face?cum se poate solutiona aceasta problema???ce ma sfatuiti? sint proprietar din 2000 si am platit la zi impozitul pe proprietatea mea