avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... furt de proprietate ?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

furt de proprietate ?!

buna.sint proprietarul unei camere dintr-o mansarda si a unei boxe in demisolul unui imobil cu trei etaje.cladirea mai are doi proprietari:unul pe etajul unu si doi, iar altul pe etajul trei.parterul si demisolul erau alcatuite din hol acces, garaj centrala termica wc servici si spalatorie, iar fiecare apartament avea cite o boxa proprietate.
problema. fiind plecat in strainatate mai multi ani, cind am revenit am constatat cu stupoare ca boxa mea proprietate NU MAI EXISTA, iar in locul demisolului cum era,... s-a construit un mare apartament, incuiat de proprietarii de jos ai celor doua etaje. nu se poate discuta cu ei in niciun fel. ce pot face?cum se poate solutiona aceasta problema???ce ma sfatuiti? sint proprietar din 2000 si am platit la zi impozitul pe proprietatea mea
Cel mai recent răspuns: linnky , utilizator 00:03, 15 Septembrie 2012
din păcate, NU sunteți singurul caz de acest gen : în statul de ”drept” ți se poate întâmpla orice.Verificați la Oficiul de Cadastru, solicitând un Extras de C.F ; dacă nu apar NOILE ”construcții” o plângere la Serviciul Urbanism al primăriei locației imobilului ; procurați documente, orice probe (și ceva martori) și chemați-l în judecată pe vinovat printr-o acțiune la judecătoria locației, solicitând obligarea vinovatului la demolarea de îndată a construcțiilor ilegale, aducerea la starea inițială a acelui imobil, plata cheltuielilor de judecată, despăgubiri pt. lipsa folosirii părților la care aveați dreptul, daune morale pricinuite imaginii dvs. în societate etc etc
multumesc ! se pare ca am mult de tras pentru ca nu am stat pe-acasa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte indiviza - bloc nou de locuinte Neguee Neguee Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de cota parte indiviza. De ceva timp s-a terminat constructia unui bloc de locuinte care ... (vezi toată discuția)
Cote indivize pod avb_grup avb_grup Buna ziua, Intr-un imobil care are demisol parter, etaj si pod (mansardat partial) exista initial un singur proprietar, dupa moartea caruia raman [b]doi ... (vezi toată discuția)
Podul este accesoriu fata de apartamentele de la mansarda sau fata de cele de la nivelurile inferioare? avb_grup avb_grup Buna ziua, Intr-un imobil care are demisol parter, etaj si pod (mansardat partial) exista initial un singur proprietar, dupa moartea caruia raman [b]doi ... (vezi toată discuția)