Daca imi depun dosarul de pensionare dupa 1 ian 2020, mai beneficiez de majorarea pensiei din sept 2020 ?. Sau pt a beneficia de majorare trebuie sa-mi depun dosarul pana la 1 ian 2020, resp in luna dec 2019 ? Multumesc.
Va rog frumos, unde gasesc Ordin 105/1976 si 210/1977. Am cautat pe internet si nu am gasit. Sau daca se poate sa mi le trimiteti si mie sa ma documentez. Multumesc frumos.
Daca laborator clinic de analize medicale din spitale beneficiaza de grupa a II si in baza caror legi. Am lucrat ca asistent med de laborator si nu am trecuta grupa de muncadin 1976 pana in 2001 in carnetul de munca. Multumesc.
sunt de profesie asistent medical de laborator, lucrez ca asistent medical de laborator din 1976 si pana in prezent, fara intrerupere. Am lucrat 3 ani la laboratorul de analize al Spitalului Judetean Piatra Neamt, apoi 10 ani la laboratorul de analize medicale al Spitalului orasenesc Lipova, apoi din 1989 la laboratorul de analize medicale al Spitalului Judetean Arad. Abia din 01.04.2001 este mentionata in cartea de munca grupa de munca, respectiv "conditii deosebite". Intrebarea mea este daca beneficiez de grupa de munca si pentru anii lucrati anterior, respetiv perioada 1976-1989, avand in vedere aceeasi functie, locatie si conditii de munca, si ce trebuie sa fac, pt ca doresc sa-mi pregatesc dosarul in vedere pensionarii ?