avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate danacos

Activitate danacos

Bună ziua,

Recent s-a reparat acoperișul la bloc, nu am reușit sa achit în 2 transe suma care îmi revine asa cum a decis asociatia ,dar plătesc în fiecare luna o suma fixa,până la stingerea datoriei. Acum m-am trezit cu un anunț la vizier dacă nu plătesc toată suma în 3 zile ,mi se vor pune penalizări. Menționez ca nu am alte datorii către asociație. Este legal sa mi se pună penalizări? Mai mult au afișat și datele personale ce ce cred ca este ilegal. Va mulțumesc! Aștept răspunsurile d-voastră
Nu există soluții. În românia bunul simț lipsește cu desăvârșire.
Nu intotdeauna este nevoie de legi ....mai este nevoie și de bun simt...
Daca pe perioada de valabilitate a unei declaratii pentru copilul minor privind drepturile mamei de a iesi cu copilul din tara mama isi schimba numele de fata, pe care s-a emis declaratie, aceasta se mai poate folosi? sau declaratia trebuie reinnoita cu noul nume, astfel fostii soti trebuie sa se prezinte din nou in fata notarului pentru aceasta noua declaratie? Multumesc.
Locuiesc la parterul unui bloc cu 4 etaje; am probleme cu vecinii (si nu numai ) datorita faptului ca trec tot timpul pe langa geamul de la dormitorul copilului , la ore nepotrivite, Vorbesc tare si folosesc un limbaj vulgar. Acestia folosesc astfel trotuarul care imprejmuieste blocul-ca pe o scurtatura- si nu aleea de acces (aleea pietonala).
Cum pot legal impiedica accesul acestora (cu exceptia cazurilor deosebite ) pe acest trotuar de sub geamurile mele?