avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... declaratie copil minor-trecere frontiera
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

declaratie copil minor-trecere frontiera

Daca pe perioada de valabilitate a unei declaratii pentru copilul minor privind drepturile mamei de a iesi cu copilul din tara mama isi schimba numele de fata, pe care s-a emis declaratie, aceasta se mai poate folosi? sau declaratia trebuie reinnoita cu noul nume, astfel fostii soti trebuie sa se prezinte din nou in fata notarului pentru aceasta noua declaratie? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
danacos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:51, 10 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Se poate folosi aratand ca este aceiasi persoana.
CNP-ul NU SE SCHIMBA! deci este valabila.
Mama va trebui sa aiba si actul care dovedeste motivul schimbarii numelui (certificatul de casatorie sau actul administrativ)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara - procura minor natalia1303 natalia1303 Buna ziua. In cazul in care as dori sa ies din tara cu fetita minora, si m-am recasatorit, iar in procura de la tatal fetitei este numele meu de dinaintea ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume in acte - dupa casatoria cu un cetatean german petro_lore petro_lore buna, in august ma casatoresc in germania cu cetatean german; as dori sa stiu ce acte trebuie schimbate dupa casatorie(in urma schimbarii numelui) si cat ... (vezi toată discuția)
Copil din afara casatoriei Alexa876 Alexa876 In cazul in care copilul a fost inregistrat ca fiind din afara casatoriei cu filiatia fata de mama,ulterior tatal il recunoaste dar nu se modifica numele si ... (vezi toată discuția)