avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iesire din tara - procura minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iesire din tara - procura minor

Buna ziua. In cazul in care as dori sa ies din tara cu fetita minora, si m-am recasatorit, iar in procura de la tatal fetitei este numele meu de dinaintea casatoriei, trebuie sa reinnoiesc procura? sau este valabila? Va multumesc!
Procura pentru iesirea din tara a minorei este valabila daca este in termenul de valabilitate si daca prezentati certificatul de casatorie din care rezulta schimbarea numelui dv.
Nu e procura. E declarație. Citiți titlul.
Nu trebuie reînnoita, pentru că aveti acelasi cnp.
Sa aveti la dvs documentele justificative ale numelui actual.
Va mulțumesc frumos pentru răspuns!
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala diana_d2011 diana_d2011 Buna ziua. Am o fetita de 1 an si este trecuta in certificatul de natere pe numele tatalui. Noi nu suntem casatoriti. Intrebarea mea este daca nu se poate face ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu copilul? virgo19 virgo19 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, pentru ca vreau sa fiu sigura... Am o fetita de 1 an si 9 luni, si sunt despartita de tatal ei. Nu am ... (vezi toată discuția)