avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Recent s-a reparat acoperișul la bloc, nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Recent s-a reparat acoperișul la bloc, nu am reușit ...

Bună ziua,

Recent s-a reparat acoperișul la bloc, nu am reușit sa achit în 2 transe suma care îmi revine asa cum a decis asociatia ,dar plătesc în fiecare luna o suma fixa,până la stingerea datoriei. Acum m-am trezit cu un anunț la vizier dacă nu plătesc toată suma în 3 zile ,mi se vor pune penalizări. Menționez ca nu am alte datorii către asociație. Este legal sa mi se pună penalizări? Mai mult au afișat și datele personale ce ce cred ca este ilegal. Va mulțumesc! Aștept răspunsurile d-voastră
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:34, 25 Noiembrie 2021
Conform disp L nr 196/2018 asociatia de proprietari are dreptul legal sa aplice penalitati pentru orice suma cu titlu de restanta-neachitate in termenul stabilit
Pentru a preintampina situatii neplacute,negociati cu asociatia incheierea unui angajament de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, nu am platit intretinerea la bloc de 4 luni, nu imi permit, ... Marian Grivita Marian Grivita Buna, nu am platit intretinerea la bloc de 4 luni, nu imi permit, incerc sa imprumut cumva insa am o restanta de 3000 RON Risc ceva, urgent din punct de ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere Căinăreanu Constantin Căinăreanu Constantin Bună ziua. As dori sa știu dacă președinții de asociație au dreptul să te acționeze în judecată pentru neplata unei datorii ce depășește 1000 ron? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2020 am avut intarzieri la plata intretinerii vreme ... oanar30 oanar30 Buna ziua. In 2020 am avut intarzieri la plata intretinerii vreme de cateva luni. Ulterior am platit la zi suma datorata. Acum s-au calculat penalizarile ... (vezi toată discuția)