avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate Mela1234

Activitate Mela1234

Salut am contract determinat pe 3 luni dupa 2 luni am venit sa imi dau demisia ma obliga sa stau 20 de zile in preaviz evident fiind studenta nu il voi respecta pentru ca nu pot chiar nu pot(desi mi s-a spus ca pot sa imi dau la zi cand le-am spus nu au negat dar nici nu au zis nimic,de altfel imi scrie ca c. e determinat pe perioada 15.oct2019-15 februarie 2019 (gresita data)).La fel prietenul meu are contract nedeterminat si el si-a dat demisia pt ca urmeaza sa plece in strainatate logic nici el nu isi respecta preavizu pentru ca nu au vrut sa fie de acord in conditile in care altor 2 persoane le-a renuntat la preaviz inainte cu o saptamana.Care pot sa fie sanctiunile inafara de desfacerea contractului disciplinar.Le-am scris demisile dar nu ne-au dat nimic sa semnam.
Buna ziua lucrez la un supermarket , m-au trimis de acolo sa fac un curs de brutar cand eram in concediu,cum nu am fost in tara le-am zis ca nu merg managerul a spus: "ok atunci cand vi il faci da il platesti tu" si am zis ok.Am mers la Baia Mare am platit,diploma nu a venit acasa ci au trimis-o la resurse la acest magazin unde lucrez.Ma pot obliga sa stau 2 ani?(am martori ca am platit eu 2 persoane una dintre ele a semnat ca benificiar,semnatura nefiind importanta dar cum nu era managerul a semnat cine a vrut).Sau ma pun sa platesc daca demisionez?
Cineva a luat cu buletinul meu un imprumut de la provident o perioada scrisorile imi erau luate din posta de persoana respectiva dupa nu le-a mai luat din frica sa nu imi ia casa am platit am sunat la provident si au zis ca nu au ce sa faca