Mi se pare halucinanta situatia. Adica dvs ati platit un imprumut pe care altcineva l-a facut pe.baza unui fals in acte si a unor.documente false doar de teama executarii? De ce nu v-ati adresat politiei, procuraturii, la constatarea falsului? Este.evident ca pt a va executa creditorul trebuie sa demonstreze ca dvs ati fost cel ce a luat imprumutul, in cazul unui fals nu are nicio sansa. De ce nu ati vorbit cu un avocat legat de procedura executarii, respectiv a plangerii penale pt fals in documente, in loc sa platiti? Este clar ca Provident nu are ce face, aici competenta au politia si procuratura. Dvs trebuie sa depuneti plangeri -singur sau ajutat de sfatul unui avocat - si sa solicitati Provident returnarea banilor achitati in baza presiunii exercitate si dobanditi nelegal de acestia.
Mela1234 a scris:
Cineva a luat cu buletinul meu un imprumut de la provident o perioada scrisorile imi erau luate din posta de persoana respectiva dupa nu le-a mai luat din frica sa nu imi ia casa am platit am sunat la provident si au zis ca nu au ce sa faca