avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate 1234io

Activitate 1234io

Buna ziua ,
As avea cateva nelamuriri , daca este posibil va rog sa primesc un raspuns ; Eu inchiriez 5 camere in locuinta proprietate personala norma de venit 15000 ron/camera/an. Daca depasesc numarul de 5 camere cu inca 2 cum se face calculul. ? Am inteles ca devi o activitate independenta.
1. Trebuie infiintata o firma /cod Caen neaparat?
2. Cum calculez norma de venit ? Pe camera/an?
3.Cum procedez pentru a deveni o activitate independenta ? Casa de marcat detin deja, din 2019 a fost impusa.
Multumesc anticipat. O zi buna
Bună ziua. As avea o întrebare : eu închiriez 5 camere în scop turistic și plătesc la fisc pentru o anumita perioada .(de vara) . Întrebarea mea este daca se necesita autorizații (de exemplu de la Sanepid , clasificare turistica etc)? Daca primesc inspectii de la organe de control cum ar trebui sa procedez/să mă comport ? Vă mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Inchiriere in scop turistic
Bună ziua. As avea o întrebare : eu închiriez 5 camere în scop turistic și plătesc la fisc pentru o anumita perioada .(de vara) . Întrebarea mea este daca se necesita autorizații (de exemplu de la Sanepid , clasificare turistica etc)? Daca primesc inspectii de la organe de control cum ar trebui sa procedez/să mă comport ? Vă mulțumesc anticipat!