avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Activitate Laviniia

Activitate Laviniia

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Vecinul are un sopru care este partial amplasat pe terenul meu, nu vrea sa il demoleze, politia locala mi-a spus ca trebuie sa ma adresez instantei. Stiu ca trebuie sa ii trimit o notificare inainte, dar nu stiu ce trebuie sa contina exact si daca pot sa o scriu eu? El nu il va demola, fiindca mi-a spus deja, iar eu voi deschide apoi actiunea in instanta. Multumesc pt orice informatie!
Eu imi asum daca isi asuma si ei: politistul care mi-a cerut probele m-a injurat si a ridicat mana sa ma loveasca inainte de asta. De aia am refuzat. Bineinteles, ei nu recunosc nimic, nici cand opreau camera si ma jigneau ca apoi sa o porneasca iar cand ma enervam si ii raspundeam.... Dumnezeu numai o sa ii pedepseasca pe acesti oameni dar pana atunci mie mi-au facut rau si doar eu platesc......
Cu cata satisfactie ati raspuns, domnule sau doamna latka.

Dar abuzurile incredibile ale sistemului fata de cetateni cine le mai scuza? Cand un dosar poate dura si pana la un an ca sa ajungi la o sentinta definitiva, de multe ori dreptatea impartindu-se din avion, cu toate pensiile si benefiicile domnilor magistrati?

Iar daca dupa prima sentinta nu am avut dreptul de a conduce, la ce s-a mai dat?

Inutil si gaunos tot sistemul asta.....

latka a scris:

Polițistul avea dreptate. erați cu dreptul de
circulație suspendat, conform art. 109 alin. 3 din Oug 195/2002.
Veți avea un nou dosar penal.
Necunoașterea legii nu e o scuza.

Buna!

Am fost judecata pt refuz probe biologice, judecatorul a decis amanarea aplicarii pedepsei, sentinta s-a dat joi iar eu duminica am condus. Fiind oprita in trafic, am explicat agentului ca am primit amanarea aplicarii pedepsei dar dansul a spus ca sentinta nefiind definitiva, va deschide un nou dosar penal pt conducere fara drept. Intre timp s-a judecat si apelul, sentinta ramanand neschimbata.

Eu ce optiuni am acum sa nu mai ajung la judecata, eu nestiind ca sentinta nu e definitiva si deci ca nu aveam dreptul sa conduc?

Va multumesc pt raspunsuri.
Răspuns la discuția Executare ANAF
Buna ziua,

va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, sunt in aceeasi situatie, mi-au poprit conturile, nu vor sa imi arate dosarul si nu am primit nimic acasa. Vreau sa contest si nu stiu ce? Ce model ati folosit, ce ati spus in cerere? Multumesc!
Imi puteti spune si motivarea, va rog mult? Am luat si eu una asemanatoare, acum si nu stiu ce sa fac, sa o contest sau nu are rost??!...