avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate Adryanalex81

Activitate Adryanalex81

Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu un sfat si anume: Locuiesc pe o stradă reabilitata de circa un an jumate,iar la capatul strazii sa construit un Cimitir Parc modern si doua parcări imense. Problema este,ca de cand sa reabilitat strada si construit Cimitirul și-au facut apariția amatorii de drifturi,multă galagie produsa de la tobele de eșapament modificate,liniuțe si multe alte ilegalități! In fiecare noapte si mai ales in weekenduri se strang acolo la acele parcări dar pana ajung acolo trec prin zona de case,făcând o galagie de nedescris,trezind copii pe noi adultii!!!
Am facut nenumărate sesizari,Politie,Primarie,R,a,r, dar fara succes.Au montat câteva limitatoare de viteză si cam atât,galagia e tot prezenta noapte de noapte la ore tarzii (23-02). Primaria ar putea lua masuri pentru a inchide acele parcări pe perioada noptii dar nu prea sunt curioși din pacate! Am avea vreo șansă sa rezolvam ceva daca angajam un Avocat? Nu ma pricep nu sunt in domeniu dar asa nu se mai poate,ne îmbolnăvim din cauza stresului,al zgomotului mare,atât ziua cat si noapte!
Mulțumesc frumos!
Buna ziua! La prima discuție,patronul acelui magazin ia zis ca ar fi bine daca și-ar da demisia,apoi a inceput sa bage câteva motive gen,ca au mai scazut vazarile,orice motiv doar sa o facă sa isi dea demisia pentru a o aduce pe acea doamnă(cumnata acelei doamne este colega mamei si normal ca ar vrea sa fie colege)

Cornel Vasile a scris:

Cum vrea s-o dea afara pe mama dvs.?

Buna ziua. Va rog sa ma ajutați cu o problemă si anume; Mama mea este angajată cu carte de muncă pe 4ore,la un second-hand. Problema este că, patronul acestui second mai are un punct de lucru pe care vrea sa îl închidă si pe una din angajatele de acolo vrea sa o aduc la ounctul de lucru unde lucrează mama mea. Patronul vrea sa o dea pe mama afară pentru ai face loc acelei angajate! Este legala această schimbare? Nu mi se pare corect din moment ce mama mea nu a greșit cu nimic.
Mulțumesc frumos
Buna ziua. Am o problemă legată de administratorul blocului si anume 2luni la rînd (noiembrie-decembrie)nu am avut căldură datorită unor probleme la instalatia de incalzire a blocului. Administratorului blocului zicea ca e problema la mine in garsonieră la calorifer ca e infundat,am adus un instalator care a constatat ca problema nu e de la mine ci de la sistemul blocului. Într-un final după mai multe discuții cu administratorul blocului a rezolvat problema (era o problemă destul de ușor de rezolvat,adică trebuia doar aerisită coloana blocului). In aceste două luni eu am platit întreținerea iar acum dacă i-am zis administratorul blocului ca nu e corect că am platit ceva ce eu nu am avut. Raspunsul ei a fost ca el nu are ce sa facă,eu tot in acest timp cat nu am avut căldură m-am incalzit cu o aerotermă pe curent. Intrebarea mea e cum sa procedez ca să imi pot recupera banii pw care i-am dat degeaba?
Multumesc
Răspuns la discuția Apa canal
Locuiesc în Cluj Napoca si chiar mi se pare aberant sa platesc ceva ce nu folosesc!!!
Discuție Apa canal
Buna ziua. Am un teren cu ceva pomisori si mă confrunt cu o problema si anume eu pe acel.teren am bransament de apa dar fara canalizare....problema estw ca eu pe factura de apa platesc si canal ceea ce nu e corect deoarce nu folosesc pentru ca e un simplu teren nelocuit. Am fost la compania de apa si cei deacolo au zis ca e obligatoriu sa ma bransez la canal si ca asa e legislatia. Pareri ce as putea face (daca se poate face ceva) sa nu mai platesc ceva ce nu am? Multumesc.