avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Apa canal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Apa canal

Buna ziua. Am un teren cu ceva pomisori si mă confrunt cu o problema si anume eu pe acel.teren am bransament de apa dar fara canalizare....problema estw ca eu pe factura de apa platesc si canal ceea ce nu e corect deoarce nu folosesc pentru ca e un simplu teren nelocuit. Am fost la compania de apa si cei deacolo au zis ca e obligatoriu sa ma bransez la canal si ca asa e legislatia. Pareri ce as putea face (daca se poate face ceva) sa nu mai platesc ceva ce nu am? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adryanalex81 , utilizator 09:47, 28 August 2018
nu stiu unde locuiti, dar in multe orase, plata canalizarii este o taxa. asta inseamna ca nu are legatura cu serviciul in sine. nu se factureaza. interesati-va
Locuiesc în Cluj Napoca si chiar mi se pare aberant sa platesc ceva ce nu folosesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compania apa furt pe fata costi11 costi11 As dori sa stiu daca se poate da in judecata compania apa din Bv pt a intra in legalitate, sau cel putin eu cred ca nu sunt in legalitate! Noi platim ... (vezi toată discuția)
Bransament canalizare StillS StillS Sunt intr-o situatie care imi da mari batai de cap, incerc sa inteleg cum functioneaza logica unor oameni. Sunt in faza de constructie casa in care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Facturare ape meteorice la casa pvsilviu pvsilviu Buna ziua, Locuiesc la casa cu curte iar terenul este in totalitate format din pamant. Lunar primesc in factura o suma aferenta colectarii in sistemul de ... (vezi toată discuția)