avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Facturare ape meteorice la casa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Facturare ape meteorice la casa

Buna ziua,

Locuiesc la casa cu curte iar terenul este in totalitate format din pamant.
Lunar primesc in factura o suma aferenta colectarii in sistemul de canalizare a apelor meteorice de pe terenul si casa mea.
In conditiile in care nici un litru de apa meteorica de la mine din curte nu ajunge in canalizare este legala aceasta taxa?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 10:57, 4 Iunie 2014
Nu stiu cat de legal sau corect este , ideea este ca platim cu totii si eu sunt in aceeiasi situatie. Mie imi pare aberant si faptul ca se factureaza ca apa canal toata cantitatea de apa intrata conform apometrului. Din cate constat in gospodarie exista si alte surse de consum a apei : flori ghiveci, gradina , mancare sau poate duc apa de la robinet la vecini, e normal sa platesc ca si cum toata apa a mers la canal???#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa udam gradina fara probleme!!!!!!! sever_daniela sever_daniela este corect sau legal ca pentru apa folosita la udatul plantelor din gradina(din jurul casei) mai mica sau mai mare dupa suprafata fiecaruia sa se calculeze ... (vezi toată discuția)
Apa-canal ce legi? adriana m adriana m Buna ziua,sper sa ma puteti lamuri cum este de fapt legal :Am platit apa,canalul si apa pluviala(meteorica)la o firma,iar acum primaria a hotarat trecerea ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii neprestate de preluare si transport ape meteorice veselia1234 veselia1234 Buna ziua, Locuiesc la curte, unde pe acea suprafata exista o casa inconjurata de suprafete verzi, pe care se afla gazon, gradina cu legume si o mica ... (vezi toată discuția)