avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate arstanescu

Activitate arstanescu

Răspuns la discuția Adaugare coduri CAEN PFA
Buna ziua, am adaugat si eu aceste coduri anul acesta in martie. Mie mi-au cerut diploma de studii doveditoare pentru activitatea de reclama si marketing afiliat. Am depus copie de pe diploma de facultate cu profil psihologie. Cred ca depinde mult de functionarul respectiv. Legea nu pare la fel pentru toata lumea :).
Răspuns la discuția Cod CAEN vanzare prezervative
Va multumesc inca odata! O dupa-masa placuta si dumneavoastra!
Răspuns la discuția Cod CAEN vanzare prezervative
Buna ziua, multumesc pentru raspuns! Detin o intreprindere individuala. Este nevoie de aceste coduri chiar daca nu le fabric eu? Vreau doar sa le import si sa le vand.
Buna ziua,

Detin o intreprindere individuala ce are ca activitate principala fabricarea de articole handmade (caen1729) dar si 4789, 4791, 4799, caen-uri referitoare la comert. As dori sa stiu daca, pe langa magazinul meu online cu produse realizate manual as putea deschide un magazin online in care sa vand produse de ingrijire inclusiv ingrijire intima, tampoane si prezervative. Ma intereseaza daca este posibil avand caen-urile descrise mai sus, si daca am nevoie de vreun aviz pentru absorbante, tampoane sau prezervative. Multumesc mult!
Buna ziua,

Detin o intreprindere individuala ce are ca activitate principala fabricarea de articole handmade (caen1729) dar si 4789, 4791, 4799, caen-uri referitoare la comert. As dori sa stiu daca, pe langa magazinul meu online cu produse realizate manual as putea deschide un magazin online in care sa vand diverse produse electrice pt casa si produse de ingrijire inclusiv ingrijire intima, tampoane si prezervative. Un fel de magazin universal. Ma intereseaza daca este posibil avand caen-urile descrise mai sus, si daca am nevoie de vreun aviz pentru absorbante, tampoane sau prezervative. Multumesc mult!