Eu si fratele meu am facut actele de mostenire pe un teren care a apartinut tatalui nostru.Acesta a decedat acum 9 ani dar noi abia acum am facut aceste acte pentru ca ne-am decis sa vindem acest loc.Au iesit actele,toate legale,la notar nu am avut nicio problema dar acum concubina tatalui meu,cu care acesta a trait mai multi ani a inceput sa ne ameninte ca o sa se duca la avocat,ca si ea are dreptul acolo.El nu a fost casatorit cu aceasta nici nu a lasat vrun act in care sa apara si ea ca are vreun drept acolo.Poate sa atace actele pe care le-am facut eu si fratele meu,noi 2 fiind singurii mostenitori?
Se poate recupera taxa de timbru a masinii daca eu am cumparat masina cu taxa auto platita de vechiul proprietar,la pretul de cumparare el adaugand acesta taxa?Eu ca actualul proprietar pot sa recuperez aceasta taxa?
Tatal meu a traiat in concubinaj mai multi ani cu o femeie,el a decedat iar eu cu fratele meu am facut actele de mostenire pentru casa si vrem sa o vindem,dar concubina tatalui spune ca si ea are dreptul la casa,chiar daca nu are niciun act si doar eu cu fratele meu avem actele de mostenitor pe care am fost si le-am scos de la primarie.Are si dansa vreun drept?