avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Se poate recupera taxa de timbru a masinii daca eu am cumparat masina cu taxa auto platita de vechiul proprietar,la pretul de cumparare el adaugand acesta taxa?Eu ca actualul proprietar pot sa recuperez aceasta taxa?

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa inmatriculare timbru mediu? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, vreau sa imi achizitionez o masina care a fost inmatriculata si a avut platita taxa veche de inmatriculare (dinainte de 15.03.2013). Vorbeam cu un ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)