avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Diferenta taxa inmatriculare timbru mediu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Diferenta taxa inmatriculare timbru mediu?

Buna ziua, vreau sa imi achizitionez o masina care a fost inmatriculata si a avut platita taxa veche de inmatriculare (dinainte de 15.03.2013). Vorbeam cu un prieten si zicea ca daca valoarea fostei taxe auto e mai mica decat actuala taxa de timbru trebuie platita diferenta. E adevarat acest lucru?
A doua rugaminte: Puteti sa imi spuneti exact ce documete imi trebuie ca sa se ateste (la inmatriculare) cum ca taxa (veche) a fost platita, iar atunci cand proprietarul mi le da cum pot verifica ca sunt valabile (ca nu sunt falsificate) sau ca taxa nu a fost recuperata (ma refer la taxa veche de poluare).
Va multumesc pt. raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CountPorcula1987 , utilizator 12:28, 23 Aprilie 2013
Chiar nimeni nu stie nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu-trebuie sa platesc ? ovi1 ovi1 Am rugamintea sa-mi spuneti daca ar trebui sa platesc si cat anume, daca voi cumpara o masina inmatriculata in RO in 2010, diesel, veche de 18 ani, ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto lipsa copie brief? vasib vasib Buna Ziua, am si eu o intrebare catre d-ne si d-ni avocati, am platit numita taxa de poluare in anul 2008 luna 11 pentru un autovehicul achizitionat intrunul ... (vezi toată discuția)