crisv a scris:
Daca a platit de ce nu s-a prez la proces sa prez dovada platii?treb sa mergeti sa va aparati, sa faceti o cerere reconventionala ,intampinare;depinde ce scrie in dispozitivul hot...ei daca vroiau sa renunte o faceau dupa ce ati platit si se termina totul..
nu cred ca s-a gandit ca totusi procesul va continua...
problema sta in felul urmator: contractul anterior a fost valabil pana in aprilie 2009 insa nu a fost reinnoit atunci pentru ca nu aveau temei legal, conf.celor de la Fondul Locativ.
Initial a trimis-o pe matusa mea sa faca demersurile pentru cumparare, apoi au sistat actiunea pe motiv ca o sa se reinnoiasca contractul. De mentionat faptul ca din aprilie primaria nu a mai incasat contravaloarea chiriei pentru ca lipsea contractul. S-a specificat faptul ca atata timp cat nu exista contract nu se percep penalizari. Contractul s-a reinnoit cu 31.08 insa matusa mea nu a avut toata suma (cumulata cu lunile din urma) ca sa o plateasca in momentul ala. In ciuda faptului ca vina le-a apartinut in exclusivitate, penalizarile s-au perceput in cuantum de 0.5% pe fiecare zi de intarziere.
A telefonat celor de la Fondul locativ si acestia au spus ca trebuie sa-si angajeze un avocat pentru a vedea daca se mai poate face ceva.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mentionez ca matusa mea e in varsta si nu stie ce are de facut.
Multumesc!