Le-am trimis un email celor de la Consulat,mi s-a răspuns că ei nu dețin baza de date pentru persoanele cu interdicție. Cui ar trebui să mă adresez in acest caz?
Buna seara. Mă poate lamuri cineva și pe mine in următoarea chestiune: in data de 31.05.2018 eu am plecat in Turcia ca și turist pe o perioadă de 90 de zile. M-am întors în țară pe 31.08.2018 și la aeroport mi s-a transmis că am depășit perioada legală de ședere cu 2 zile. Nu a fost intenționat și nici nu am reușit să îmi procur bilet de avion mai devreme de acea dată. In urma acestei chestii,mi s-a aplicat o amendă pe care nu am putut sa o plătesc deoarece nu aveam suficienti bani la mine. Ca urmare,mi s-a spus că voi primi o interdicție de intrare în Turcia pe o perioadă de 5 ani? Întrebarea mea este : s-a aplicat corect legea având în vedere că am depășit perioada doar cu 2 zile? Și dacă da,unde ar trebui să mă adresez pentru mai multe lămuriri și o soluționare la aceasta problema? Mulțumesc
Buna ziua. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns la următoarea întrebare? Va rog.. Cum procedez pentru a obține viza pentru Turcia? Menționez că am fost plecata timp de 90 de zile acolo și aș vrea să mă întorc mai repede decât prevede legea țării. Mulțumesc anticipat!