avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate Irina Balcangiu

Activitate Irina Balcangiu

Bună ziua!
Pe scurt: am o problemă cu niste buletine false făcute după al meu, am făcut reclamație la Poliție, sunt deja cam 8 ani și nu s-a soluționat nimic. In schimb, primesc amenzi din toată Europa, am poprire pe salariu de la ANAF, sunt in Banca de datornici și lista de probleme continuă, fără să am eu vreo vină.
Unde mă pot adresa in continuare, daca Poliția nu reușește să mă ajute?
E posibil să-mi schimb CNP-ul?
Răspuns la discuția Onorariul avocatului
Dar este posibil ca avocatul meu sa fi cerut cheltuielile de judecata si sa isi fi insusit acesti bani? Pentru ca procesul s.a incheiat de jumatate de an si ma tot taraganeaza ca fara hotararea judecatoreasca nu poate sa imi calculeze ce bani imi da inapoi! (Precizez ca i.am dat fara chitanta 1600 lei). Nu mai inteleg nimic...
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca avocatul este obligat sa taie o chitanta, atunci cand i se dau bani ca sa te reprezinte in instanta. Si daca este cazul castigat, cum se recupereaza cheltuielile de judecata. Multumesc.
Cum pot obtine o copie dupa o hotarare judecatoreasca pierduta? (S.a pierdut pe drum, posta ...sau nu stiu ce s.a intamplat!)
Răspuns la discuția Hotarare judecatoreasca
Cum pot obtine o copie dupa hotararea judecatoreasca, ca sa o legalizez? Deoarece nu am intrat in posesia ei...nu stiu de ce... De fapt, asta era prima mea intrebare: nu stiam daca s.a inchis cazul, deoarece nu am primit hotararea.
Răspuns la discuția Hotarare judecatoreasca
Da, eu sunt parata. Dar imi trebuie hotararea judecatoreasca, nu am nici o hartie in mana. Si cheltuielile de judecata?
Răspuns la discuția Hotarare judecatoreasca
Am introdus datele pe portal.just.ro si imi apare doar prima infatisare din octombrie 2017. Nimic altceva, daca s.a solutionat, daca s.a inchis cazul...decizie. poate nu stiu eu sa caut cum trebuie.
Nr. Dosar: 18592/212/2017
In urma cu aproape un an am angajat un avocat sa ma reprezinte in instanta. L.am platit, apoi l.am lasat sa faca ce stie. Greseala mea ca nu m.am mai interesat cum decurge procesul, fiind 100% sigura ca voi castiga.
Avocatul zice ca am castigat, cazul s.a inchis prin primavara, sa stau linistita, dar eu nu am primit nici o hotarare judecatoreasca, nimic. Ma tem ca a profitat de ignoranta si comoditatea mea, deoarece nici cheltuielile de judecata nu le.am primit inapoi (i.am dat 1600 lei in mana, fara chitanta ...de atunci mi s.a parut suspect, dar mi.a fost rusine sa nu o jignesc daca cer chitanta)
Cum pot obtine hotararea judecatoreasca (daca exista)...sau macar o copie? Vreau sa stiu daca am fost inselata de avocatul care m.a reprezentat intr.un caz de inselaciune si fals de identitate...culmea!