avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate jeanina

Activitate jeanina

Răspuns la discuția Examen lichidator
Multumesc
Buna seara. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu grilele pt examenul de practician in insolventa din anul 2010? Ca pt examenul din 2011 am inteles ca nu se mai publica pe site-ul UNPIR. Adresa mea de e-mail este jeaninacintaretu@yahoo.com. Va multumesc

Răspuns la discuția inmatriculare auto fara talon
Cum ati reusit sa luati numere rosii de 5ori?Si eu sunt in aceasi situatie doar ca nu mai vor sa imi dea numere rosii, motivand ca am avut deja de 3ori???
Răspuns la discuția credit neplatit la banca
Mi se pare ciudat sa mai poata fi luata masina de catre banca. In contract scria ca masina nu trebuie instrainata fara acordul bancii dar banca a trecut masina pe numele celui care a luat creditul si i-a lasat toate actele ca sa o vanda(carte,talon) cumparatorul fiind de buna credinta si e foarte posibil sa mai fi vandut inca o data masina de atunci pt ca au trecut 2ani. La urma urmei omul a luat credit de la banca sa isi cumpere masina, cum poate banca sa il oblige sa isi tina masina 10ani atat cat dureaza creditul daca a pus-o pe numele lui? Atunci putem risca oricare sa cumparam o masina care este pusa gaj...si dupa 5ani sa vina banca sa zica ca e proprietatea bancii din cauza unui contract de credit. Masina in acte a fost doar proprietatea persoanei fizice, niciodata a bancii doar ca a fost pusa garantie pt returnarea creditului, dar de unde sa stie cel care a cumparat masina aceste amanunte???
Omul nu are proprietati pe numele lui, apartamentul in care sta e proprietatea parintilor sotiei lui, nu are alte autoturisme pe numele lui si nici nu obtne vreun venit legal, deci nu vad de unde sa scoata banca banii. Poate doar din pensie. Repet nu obtine nici un venit impozabil dar omul are afacerile lui si castiga bani doar ca nu este angajat si nimik nu este pe numele lui. I se poate lua din salariul sotiei?Deasemenea mi se pare absurd pt ca in momentul in care a luat creditul nu era casatorit cu acea doamna, nici macar nu o cunostea.
Răspuns la discuția credit neplatit la banca
Am si eu cateva intrebari referitoare la un credit neplatit. Un prieten m-a rugat sa va explic situatia lui si ce deznodamant va putea avea.
In urma cu 3 ani a luat un credit de la BRD pt o Dacie Logan. Nu a avut nevoie decat de adeverinta de venit. Creditul nu are giranti avand garantie doar masina. Creditul era pe 10ani pt un logan fara avans sau giranti. I-a fost lasata cartea masinii si respectivul a vandut masina dupa un an ramanand in continuare cu creditul la banca. L-a achitat pana acum cateva luni cand o data cu criza s-au sfarsit si banii. Mai are de achitat 7ani cu o rata de 500lei/luna. Ce i se va intampla?Tipul nu are proprietati pe numele lui si nici venituri legale, iar masina care trebuia sa fie garantie a vandut-o in urma cu 2 ani. Poate banca sa-l dea in judecata ca a vandut masina in urma cu 2 ani??Totusi masina era pe numele lui si a avut si toate actele pt vanzare(carte,talon). Cum vor opera recuperatorii? Omul a fost insurat la data cand a luat creditul dar sotia nu apare nicaieri in contractul de credit si in plus intre timp a divortat si s-a recasatorit.
Se vor limita recuperatorii doar la sechestrul pe venituri , care sincer nu cred ca o sa-l aiba vreodata(poate la pensie)?