avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Activitate domnicaboba@yahoo.com

Activitate domnicaboba@yahoo.com

Discuție Contul meu
Problema mea:Bună ziua. Bani virați în contul meu ca și ajutor de înmormântare pentru tatăl meu din partea fostului ginere ,cu care tatăl meu avea un contract de întreținere pentru care a deschis un proces prin care dorea să rezoluționeze înainte de deces.Banii încă sunt în cont.Nu i-am folosit deoarece tatăl meu a dorit să rezoluționeze acest contract pentru că nu și-a îndeplinit sarcinile din contract fostul ginere.
Acum fiind numită eu tutore al tatălui meu, voi continua eu procesul. Întrebarea mea este : dacă voi trece contul meu pe numele băiatului cu tot cu acești bani mă va afecta la proces.Băiatul care e și băiatul fostului soț (ginere al tatălui meu) ar dori să facă școala de șoferi și nu ne permitem. Menționez faptul că băiatul are 17ani și 8 luni.
Tatăl meu a fost imobilizat la pat.Avea un contract de îngrijire la domiciliu. A făcut escare.Făcând temperatură l-am dus de urgență la spital unde l-au internat cu toate diagnostcele ce le avea plus escare suprainfectate. I-au fost curățate escarele, s-a administrat tratament.In data de 9 după amiaza a făcut temperatură, noaptea de 9 spre 10 a făcut iarăși temperatură, dimineața a făcut din nou temperatură. Cu toate acestea a fost externat în stare ameliorată. In data de 11 și 12 a făcut iarăși temperatură ,(39.9,39.8,39.6), iar în seara zilei de 12 a făcut stop cardio-respirator în stare septică.A fost declarat de către echipajul SMURD decedat.
Bună ziua. Ce banci acordă credite persoanelor cu vârsta de 75 ani pentru achiziționarea unui autovehicul ?
Bună ziua. Dacă tatăl meu a fost clientul unui avocat și acesta acum e avocatul fostului ginere are dreptul legal de a folosi probe de pe urma contractului cu tatăl meu,împotriva rândului?

MULȚUMESC .
Mă scuzați. Nu este o intrebare despre pensie. Este o intrebare despre rezilierea contractului de întreținere.