Tatăl meu a fost imobilizat la pat.Avea un contract de îngrijire la domiciliu. A făcut escare.Făcând temperatură l-am dus de urgență la spital unde l-au internat cu toate diagnostcele ce le avea plus escare suprainfectate. I-au fost curățate escarele, s-a administrat tratament.In data de 9 după amiaza a făcut temperatură, noaptea de 9 spre 10 a făcut iarăși temperatură, dimineața a făcut din nou temperatură. Cu toate acestea a fost externat în stare ameliorată. In data de 11 și 12 a făcut iarăși temperatură ,(39.9,39.8,39.6), iar în seara zilei de 12 a făcut stop cardio-respirator în stare septică.A fost declarat de către echipajul SMURD decedat.
Malpraxis
maruus21
Buna ziua!
Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Medicale
daisy_florin
Bună ziua în urma unei internări, cu minorul de 2 ani , am constatat ca a fost tratat neadecvat. În urma unor analize făcute de mine , copilul a ieșit cu ... (vezi toată discuția)