avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Medicale

Bună ziua în urma unei internări, cu minorul de 2 ani , am constatat ca a fost tratat neadecvat. În urma unor analize făcute de mine , copilul a ieșit cu boala e-coli , ceea ce la spital în timpul internarii, nu ia făcut analiza cerută (scaun) , sau cu 2 zile înainte la alt spital tot cu simptomeurate i sa administrat doar o perfuzie, în rest nici o analiza. ..Și uite așa după 2 luni am descoperit eu ca, copilul are e-coli. .. întrebarea e.. Pot sa dau doctorii în judecata, care l-au tratat pe copil, pt motivul ca nu a fost tratat corespunzător? ??? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 16 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti aici informatii utile despre malpraxis medical: www.avocatnet.ro/articol_381...
Mulțumesc

În cât timp pot actiona, există un termen, întreb ca nu cumva după 2 luni, de la externare, și aflare de către mine cauza bolii , sa fie prea târziu pentru acționare în judecata?

Editat : citare in intregime raspuns anterior
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Actele de malpraxis în cadrul activității medicale de prevenție, diagnostic și tratament se prescriu în termen de 3 ani de la producerea prejudiciului, cu excepția faptelor ce reprezintă infracțiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis - rog sfaturi ALEXANDERT ALEXANDERT Buna ziua, din pacate va scriu in legatura cu o situatie foarte grava: sotia mea a efectuat o colonoscopie in urma careia i s-a pus un diagnostic gresit ... (vezi toată discuția)
Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru acțiune legală - malpraxis Anca Chibanga Anca Chibanga Buna ziua, am avut o experienta cel putin traumatizanta si ma intereseaza ce pot face dpdv legal astfel incat nimeni sa nu mai treaca prin asa ceva. Am ramas ... (vezi toată discuția)