Bună ziua în urma unei internări, cu minorul de 2 ani , am constatat ca a fost tratat neadecvat. În urma unor analize făcute de mine , copilul a ieșit cu boala e-coli , ceea ce la spital în timpul internarii, nu ia făcut analiza cerută (scaun) , sau cu 2 zile înainte la alt spital tot cu simptomeurate i sa administrat doar o perfuzie, în rest nici o analiza. ..Și uite așa după 2 luni am descoperit eu ca, copilul are e-coli. .. întrebarea e.. Pot sa dau doctorii în judecata, care l-au tratat pe copil, pt motivul ca nu a fost tratat corespunzător? ??? Mulțumesc
În cât timp pot actiona, există un termen, întreb ca nu cumva după 2 luni, de la externare, și aflare de către mine cauza bolii , sa fie prea târziu pentru acționare în judecata?
Actele de malpraxis în cadrul activității medicale de prevenție, diagnostic și tratament se prescriu în termen de 3 ani de la producerea prejudiciului, cu excepția faptelor ce reprezintă infracțiuni.
Malpraxis
maruus21
Buna ziua!
Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)