Vecinul meu a construit o casa,linga lacul meu.Si acum încearcă sa ma forțeze sa-l astup.Precizez ca lacul este de 50 ani acolo.
Dacă am întrat pe autostrada și am sesizat ca nu am rovineta,și am platit-o on line la 5 minute,mai primesc amenda?Mulțumesc!
Bună seara!!!!Am cumpărat un apartament în 2015,,iar când am analizat actele anterioare de la foști propietari,cvc.din ani trecuți.In anul 2000 acest apartament avea și un uscător pe contr vânzare cumpărare din anul precedent.Acel uscător este ocupat abuziv,de un vecin.Cum pot sa-mi revendic acel uscător.De unde sa încep.Multumesc@
Buna seara,legat de succesiune,am si eu o intrebare.Cum pot dovedi ptr notariat,este vorba despre o succesiune.ca in casă si in gospodărie au fost lucruri de valoare care sau găsit pe lîngă casa omului.(tuciuri,damigene,aragaz butelii,topoare etc),dezbate succesiunea,si nu sa adăugat nimic decat terenul,decat acesta este de împărțit.Precizez ca santem 3 scrisori ptr masa succesorale, si pe teren este si o casa,o anexă,put, si multe alte obiecte care nu au facut parte din succesiune.Exista un tabel ,o listă la notar care trebuie să ne-o dea.Acum am acceptat moștenirea.Multumim
Buna seara,locuiesc intr-,un imobil,în care nu toți doresc sa-si puna apometre,din 36 ap,au decat 15 apometre.Am avut o defecțiune pe scara,si am avut pierderi de 100 m3 de apa,si noua cu apometre pe lîngă consumul nostru citit ne-a mai adăugat încă 3 m3 de apartament.Nu exista o lege in care pierderile sa le suporte cei care nu au apometre, ptr sa-i forță să-și pună.Daca avem un consum pe scara de 300m3 pe scara,se împarte cum,,adunam m3 de la cei cu apometre si diferenta pînă la 300 la cei fara apometre. Este corect?Cei cu apometre plătesc mai puțin decât noi cu apometre,si noi am investit in instalator si achiziționarea apometrelor.Multumesc!!!
Bună, seara doresc sa stiu cum se calculează pensia alimentara,soțul meu are un copil din prima căsătorie,si pînă acum a plătit 25%din salariu,iar a fost dat în judecată ptr recalculare,si instanta a mărit la 1/3.Mentionez ca nu mai are alt copil .Multumesc!
Ne-a dat în judecată ptr a calcula si norma de hrană, si i-a respins acțiunea.Noi am câștigat partea acesta, urmând a ne da 3000 cheltuieli de judecată,si am avut surpriză sa constatam ca nu ne poate da banii,ptr ca nu are nici un venit
CUM putem să recuperăm banii?
Bună ziua,am vandut auto in luna a 8 ,în luna a 9 a venit amenda de rovineta, specificând că in luna a 8 am scos-o de la primărie,nu am specificat pe talon înstrăinat, Si in luna 01 2019 am primit amenda ptr auto pe numele meu,cum se poate daca eu am scos-o de la primărie.
Buna ziua,doresc sa stiu daca norma de hrana se ia in calcul la pensia alimentara.Daca nu,doresc sa stiu dc eu am primit in instanta sa platesc retroactiv din 2015 .Multumesc!