avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

Bună, seara doresc sa stiu cum se calculează pensia alimentara,soțul meu are un copil din prima căsătorie,si pînă acum a plătit 25%din salariu,iar a fost dat în judecată ptr recalculare,si instanta a mărit la 1/3.Mentionez ca nu mai are alt copil .Multumesc!
Ne-a dat în judecată ptr a calcula si norma de hrană, si i-a respins acțiunea.Noi am câștigat partea acesta, urmând a ne da 3000 cheltuieli de judecată,si am avut surpriză sa constatam ca nu ne poate da banii,ptr ca nu are nici un venit
CUM putem să recuperăm banii?
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2019
luminita1975, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:37, 22 Iulie 2019
Nu are cum sa dea 1/3 din venituri, ci pana la 25% pt un copil.verificati sentinta ce scrie pe portal .
Suma se recupereaza prin executor daca are ceva imobil sau salariu daca nu...ura si la gara nu mai vedeti banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters208251 ContSters208251 Nu am mai primit pensie alimentara din 2011. Ce trebuie sa fac? Din septembrie 2011 nu a mai lucrat si de cateva luni este din nou angajat. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cheltuielile de crestere si educare ale minorului corneliacarryna corneliacarryna buna ziua! in urma divortului la notar s-a stabilit custodie comuna cu domiciliul la mama iar tatal trebuie sa plateasca minorului 25% din venituri.Tatal ... (vezi toată discuția)
Despre pensia alimentara - recalculare octavian41 octavian41 Buna ziua. De 10 ani sunt platitor de pensie alimentara . In luna ianuarie copilul a implinit 18 ani dar continui sa platesc pentru ca este inca la scoala in ... (vezi toată discuția)