avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara!!!!Am cumpărat un apartament în 2015, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara!!!!Am cumpărat un apartament în 2015, iar când ...

Bună seara!!!!Am cumpărat un apartament în 2015,,iar când am analizat actele anterioare de la foști propietari,cvc.din ani trecuți.In anul 2000 acest apartament avea și un uscător pe contr vânzare cumpărare din anul precedent.Acel uscător este ocupat abuziv,de un vecin.Cum pot sa-mi revendic acel uscător.De unde sa încep.Multumesc@
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 12:18, 29 Aprilie 2023
Initial verificati la ocpi si la asociatia de proprietari
Contactati vanzatorul si clarificati aspectul
Nu este obligatoriu ca un proprietar de bun imobil +anexe sa instraineze atat imobilul cat si anexele
Nu puteți să revendicati uscătorul dacă nu aveți acte pentru el.
Ati cumpărat doar apartamentul.
Uscătorul poate a fost păstrat sau vândut altcuiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare imobil nationalizat d92/19950 termen prescriptie 30 ani Iuha Adrian Adrian Iuha Adrian Adrian La depunera.actiuni de revendicare a imobilului in baza art 480 ,mandatarul a depus o procura care reprezinta pe "mostenitor ? " care se referea la ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare angella angella Buna ziua! Am nevoie de sfatul dvs. Intr-o cauza un imobil a fost vandut in anul 2000(imobilul a fost inchiriat,iar in temeiul Legii 133/1999a fost vandut), ... (vezi toată discuția)
O vecina susține că are acte pe uscătorul scării Cristian0303 Cristian0303 Buna ziua! Astazi m-am trezit la usa cu o vecina care sustine ca debaraua scarii (mentionez ca este un uscator, folosit pe post de debara) care este comuna ... (vezi toată discuția)