avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate Turlicuta

Activitate Turlicuta

Apoi in anul 2004 in ianuarie am mers la notar cu cei doi parinti si fratele pe care il am si am semnat actul de banzare cumparare de pe numele parintilor pe.numele meu cu suma de 52 000 mil lei pe vremea aceea 5000 euro suma care s-a restituit treptat 3000 apoi inca 2000 dupa care am intrat in posesia apartamentul cu drept de sedere a parintilor ambii .Din nefericire unul din parinti a decedat in aprilie pe 1 si a ramas celalat repectiv eu sunt proprietarul .Doresc sa stiu daca se poate modifica acest act fara acordul meu ca vin des amenintata de acest lucru daca da cum pot sa ma apar pentru a nu pierde.Multumesc
Răspuns la discuția eroare expediere mesaj privat
Incercati din nouca acum am modificat din setarile mele ..poate din aceasta cauza
Povestea incepe asa cum ca eu la inceput nu am fost deloc de acord sa nasc in Italia nefiind sigura ca acest barbat ma va sustine asadar am venit gravida cu avionul acasa apoi presata de remuscari l-am sunat si i-am spus propunand sa vin si sa nascin Italia din care discutie reese ca el nu isi poate asuma un. bebe dar ma ajuta lunar financiar apoi dupa un an ne revedem pentru test DNA .Acest lucru nu s-a intamplat ba mai mult am ramas singura cu un bebe de crescut si in urma unei neintelegere familiara am fost denuntata de catre un familiar de lipsa de educatie si mult mai mult de neglijenta fata de copil fapt care nu s-a adeverit dar m-am ales cu o luna inchisa intr-un spital psihiatru apoi inca trei zile apoi umbland mereu de la IML la Iasi pentru a-mi dovedi nevinovatia apoi s-a hotarat la judecatorie si am un act unde dovedeste ca nu am fost decazuta din drepturi parintesti si ca eu sunt o mama apta pentru a creste un copil .Rezultata ca eu am mai capatat si un tratament de care nu pot s a scap.decat printr-o hotarare judecatoreasca deoarece judecatorul a hotarat ca pentru binele mamei si calmul sa nu lipsesca sa aplice o lege unde ma obliga la un tratament obligatoriu .Vreau sa stiu daca pot face ceva in favoarea mea si a acestui copil in viitor fara toate aceste raspunderi care ni sa inchide in fata.

Relatie noeoficializata cu un tata italian si o mama romanca .Timp de 5 ani si 8 luni copilul meu nu a primit nici un leut de tata ba mai mult refuza sa cotizeze chiar si ocazional neluind in considerare deloc faptul ca mama a fost practic abandonata de el noroc ca a lucrat continuu si a fost si ajutata de familie practic luind in considerare de fapte mama trebuie sa ramana cu copilul fata ca tatal care a refuzat sa fie trecut chiar si in acte sa raspunda de copilul sau .
Discuție Custodie copil
Buna seara ,in urma cu aproape 6 ani in urma unei relatii neoficializate cu un cetatean italian a reztat un copil si fiinca am decis sa nasc in Romania nu am mai reusit sa plec din din tara si copilul a ramas la mama printr-o hotarare judecatoreasca deoarece tata refuza sa aiba raspundere chiar daca are bani doresc sa stiu cum trebuie sa procedez sa il trag la raspundere financiara ,sa faca un test de DNA de care singur a vorbit la inceput si de care nu vrea sa mai raspunda .Am adesa si numarul de telefon si chiar pot dovedi relatia cu martori.