avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Andrada ung

Activitate Andrada ung

Răspuns la discuția Bună ziua - ccc al doilea copil
Trebuie sa ii duc angajatorului adeverință de la medic precum ca sunt în sarcinata? Dacă as avea nevoie sa iau concediu fără plata(în luna tatălui) angajatorul este obligat sa îmi dea sau nu?
Am o fetita care pe 30 noiembrie împlinește 2 ani. Sunt insarcinata din nou în aproape 3 luni, ar trebui sa nasc în ianuarie . Ce acte trebuie sa ii duc angajatorului ca să pot beneficia de ccc din nou? Sau cum trebuie sa procedez? Am înțeles ca ma încadrez sa intru dintr-un concediu în altul, deși as rămâne descoperita 1 luna în care ar trebui sa ma întorc la serviciu.
Răspuns la discuția Buna ziua.
Multumesc mult. Imi sunteti de un real ajutor!
Discuție Buna ziua.
La cate sapataman se poate intra in concediu prenatal? Am 28 de săpt si fac 1 an la locul de munca pe 10.10.2018, se calculează si concediul prenatal daca intru inainte de cele 12 luni împlinite?
Răspuns la discuția Buna ziua.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Buna ziua.
Multumesc mult pt informații. Am anuntat ca sunt însărcinată si de atunci imi pune bete in roate la orice. Din acest motiv v-am adresat atatea intrebari.
Discuție Buna ziua.
Este posibil ca angajatorul sa nu imi mai plateasca asigurarea ca sa nu pot intra in prenatal? Unde ma pot interesa de acest aspect? Se poate ca angajatorul sa ma bage in somaj acum( momentan sunt in CM ) sau are vreo legatura șomajul cu prenatalul? Multumesc anticipat.
Discuție Buna ziua.
Angajatorul este obligat să elibereze adeverință de salariat? Si in cat timp? Multumesc.
Răspuns la discuția Intrebare
Multumesc pt răspuns!
Discuție Intrebare
Dacă am fost internată si mi s-a dat concediu medical, este necesara adeverință de salariat de cate ori imi prelungește concediul?