Am o fetita care pe 30 noiembrie împlinește 2 ani. Sunt insarcinata din nou în aproape 3 luni, ar trebui sa nasc în ianuarie . Ce acte trebuie sa ii duc angajatorului ca să pot beneficia de ccc din nou? Sau cum trebuie sa procedez? Am înțeles ca ma încadrez sa intru dintr-un concediu în altul, deși as rămâne descoperita 1 luna în care ar trebui sa ma întorc la serviciu.
O sa trebuiasca sa reveniti cu o luna mai devreme, daca tatal indeplineste coonditiile pentru a beneficia de luna ce-i revine ( luna tatalui...).
La revenire puteti beneficia de concediul maternal, cele 126 de zile, si apoi de CCC
La revenire cereti la AJPIS o adeverinta din care sa rezulte perioada cat ati beneficiat de CCC precum si cuantumul indemizatiei, pe care o depuneti la angajator.
Trebuie sa ii duc angajatorului adeverință de la medic precum ca sunt în sarcinata? Dacă as avea nevoie sa iau concediu fără plata(în luna tatălui) angajatorul este obligat sa îmi dea sau nu?
Sarcina in ccc
Playfun
Buna ziua, sunt in CCC pana in 1 octombrie 2020 si sunt insarcinata din nou trebuind sa nasc in martie 2021. Intrebarea este daca pot intra in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Ccc si lucru
Eandrea31
Buna. In 31 octombrie implineste copilul meu 2 anisori si daca vrea sa ma intorc la lucru inainte de 2 luni trebuie sa iasa sotul in co cediul de cresterea ... (vezi toată discuția)