avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate Andra_daniela88

Activitate Andra_daniela88

Multumesc!
Deci eu nu am dreptul sau obligatia de a ma reintoarce la vechiul loc de munca chiar daca s- a desfintat vechiul post si se ofera un alt post in aceasi companie?
Pot sa ma angajez la o alta companie fara sa intru in somaj?

Dupa concediu de crestere copil am dreptul sau obligatia de a ma reintoarce la vechiul loc de munca de la care am incetat activitatea cu 2 ani in urma?
salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei. Dupa c.i.c am dreptul sau obligatia de a ma reintoarce la vechiul loc de munca de la care am incetat activitatea cu 2 ani in urma?
Buna ziua, ce optiuni pot fi daca doresc sa deschid dosar pentru o persoana care de doi ani spune ca-mi repara acoperisul de deasupra si a lasat apa sa intre in tavan si acum tavanul meu se uda la fiecare ploaie decand a facut reparatie si si-a scos piscina de deasupra?
Răspuns la discuția Plangere procuratura
Multumesc!

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Nu trebuie să aveți avocat pt depunerea unei plângeri la Parchet, însă contează să știți s-o formulați, să expuneți clar situația de fapt și s-o motivați în drept.

Pentru a depune o plangere la procuratura am nevoie de un avocat?
Ca sa fac plangere la parchet imi trebuie avocat?

Andra_daniela88 a scris:

Multumesc! O sa incerc la amandoua.

george4444 a scris:

Depuneti plangere la politie cu toate actele necesare, daca tot nu se rezolva, depuneti plangere la parchet.

Multumesc! O sa incerc la amandoua.

george4444 a scris:

Depuneti plangere la politie cu toate actele necesare, daca tot nu se rezolva, depuneti plangere la parchet.

In urma semnarii unuu contract de prestari sevicii foto-video, firma nu si a tinut acordul de restituire a produselor foto-video si album conform contractului semnat, mintand de fiecare data ca le ofera sau ca mai dureaza sau ca nu le mai ofera deloc am facut reclamatie la ANPC cu raspunsul fiind clasarea procedurii datorita intarzierii " petitiile formulate cu tardivitate, care se refera la fapte contraventionale savarsite in tetmen mai mare de 6luni de la data inregistrarii petitiilor". Ce mai pot face pentru a le recupera foto si video cat si albumul de la silviupetre photography??