Eu si sotul meu suntem in divort.Avem o fetiță în vârstă de 13 ani. El a mai fost căsătorit și mai are 2 copii de 36 respectiv34 ani.Cand a cumpărat proprietatea eram impreuna de doi ani dar nu căsătoriți legal.In luna noiembrie 2018 a facut act de donație fiului din prima căsătorie. In act a specificat că mai are doi copii.Act de donație cu drept viager.Tot in luna noiembrie 2018 am adăugat eu in Cartea Funciară Locuință familiei .Act pe care mi l a anulat pentru faptul că l am băgat dupa ce i făcuse act de donație fiului.Mentionez ca dupa divorț fetita va rămâne la mine. Cum a putut să facă act având un copil minor.Poate sa mi facă evacuarea? Mulțumesc!
El este pensionat pe caz de boala cu probleme cardiace.Timp de 15ani l- am protejat sa nu facă nici un efort.Intr- un cuvânt am fost si bărbat si femeie.Nu are motive.Pur si simplu vrea sa reia o legătură avuta acum 24 de ani .Menționez ca nu s- au văzut de 24 de ani ,ea fiind plecata din tara si având foarte mulți bani ,de ce a dus el lipsa.Fetiță nici nu vrea sa audă de divorț. Nu i- am greșit cu nimi c 15 ani si ma trezesc cu acest divorț. Ea i- a dat 100 euro pt.divorț. Îmi este teamă sa nu clachez .Avem o fetiță de 13ani.El are 63.
Soțul meu nu are probe.Eu nu - am înșelat ,sunt gospodină am un serviciu.Cand am cumpărat casa el nu a vrut sa ma treacă si pe mine in acte deși eram împreună de 3ani.Daca sa presupunem ca se pronunță divorțul eu ce drepturi am? Țin sa menționez ca a cerut sa revin la numele de dinaintea căsătoriei. Eu vreau sa rămân la numele din timpul casatoriei
Soțul meu a băgat divorț de mine ,țin sa menționez ca suntem căsătoriți de 14 ani si avem o fetiță de 13 .De câțiva ani se conversează cu o fostă plecată din țară. In luna august a venit s- au întâlnit si a reușit sa- mi facă viață calvar.El a zis ca nu ma mai suportă. Eu nu sunt de acord cu acest divorț.Ce se va întâmpla pe parcursul procesului daca eu declar ca nu am bărbat de lăsat. Multumesc!