avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate Mery Popescu

Activitate Mery Popescu

Eu si sotul meu suntem in divort.Avem o fetiță în vârstă de 13 ani. El a mai fost căsătorit și mai are 2 copii de 36 respectiv34 ani.Cand a cumpărat proprietatea eram impreuna de doi ani dar nu căsătoriți legal.In luna noiembrie 2018 a facut act de donație fiului din prima căsătorie. In act a specificat că mai are doi copii.Act de donație cu drept viager.Tot in luna noiembrie 2018 am adăugat eu in Cartea Funciară Locuință familiei .Act pe care mi l a anulat pentru faptul că l am băgat dupa ce i făcuse act de donație fiului.Mentionez ca dupa divorț fetita va rămâne la mine. Cum a putut să facă act având un copil minor.Poate sa mi facă evacuarea? Mulțumesc!
El este pensionat pe caz de boala cu probleme cardiace.Timp de 15ani l- am protejat sa nu facă nici un efort.Intr- un cuvânt am fost si bărbat si femeie.Nu are motive.Pur si simplu vrea sa reia o legătură avuta acum 24 de ani .Menționez ca nu s- au văzut de 24 de ani ,ea fiind plecata din tara si având foarte mulți bani ,de ce a dus el lipsa.Fetiță nici nu vrea sa audă de divorț. Nu i- am greșit cu nimi c 15 ani si ma trezesc cu acest divorț. Ea i- a dat 100 euro pt.divorț. Îmi este teamă sa nu clachez .Avem o fetiță de 13ani.El are 63.
Soțul meu nu are probe.Eu nu - am înșelat ,sunt gospodină am un serviciu.Cand am cumpărat casa el nu a vrut sa ma treacă si pe mine in acte deși eram împreună de 3ani.Daca sa presupunem ca se pronunță divorțul eu ce drepturi am? Țin sa menționez ca a cerut sa revin la numele de dinaintea căsătoriei. Eu vreau sa rămân la numele din timpul casatoriei
Soțul meu a băgat divorț de mine ,țin sa menționez ca suntem căsătoriți de 14 ani si avem o fetiță de 13 .De câțiva ani se conversează cu o fostă plecată din țară. In luna august a venit s- au întâlnit si a reușit sa- mi facă viață calvar.El a zis ca nu ma mai suportă. Eu nu sunt de acord cu acest divorț.Ce se va întâmpla pe parcursul procesului daca eu declar ca nu am bărbat de lăsat. Multumesc!
Mulțumesc pentru ajutor
Ce acte sunt necesare pentru adăugarea in Cartea funciară a articolului 321