Eu si sotul meu suntem in divort.Avem o fetiță în vârstă de 13 ani. El a mai fost căsătorit și mai are 2 copii de 36 respectiv34 ani.Cand a cumpărat proprietatea eram impreuna de doi ani dar nu căsătoriți legal.In luna noiembrie 2018 a facut act de donație fiului din prima căsătorie. In act a specificat că mai are doi copii.Act de donație cu drept viager.Tot in luna noiembrie 2018 am adăugat eu in Cartea Funciară Locuință familiei .Act pe care mi l a anulat pentru faptul că l am băgat dupa ce i făcuse act de donație fiului.Mentionez ca dupa divorț fetita va rămâne la mine. Cum a putut să facă act având un copil minor.Poate sa mi facă evacuarea? Mulțumesc!
gi-jane2
Moderator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
A putut dona ca e bun propriu, iar dvs nu ati fost pe faza sa inscrieti mai devreme ca locuinta a familiei. Daca ati fi reusit, o putea dona doar dupa divort, cand radia sarcina din cartea funciara.
De evacuat, poate cere si evacuarea dupa divort.
Divort
laviniaraluca
Buna ziua. casatorita din 2007. in 2010 socrii fac act de donatie pe apartament doar sotului, apartamentul fiind al socrilor. pe 15 octombrie 2014 nasc o ... (vezi toată discuția)