avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adăugare in Cartea funciară a articolului 321
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adăugare in Cartea funciară a articolului 321

Ce acte sunt necesare pentru adăugarea in Cartea funciară a articolului 321
Cel mai recent răspuns: Mery Popescu , utilizator 23:25, 15 Septembrie 2018
Ce inseamna "adaugarea articolului 321"? Daca va referiti la notarea in cartea funciara a imobilului a mentiunii ca imobilul reprezeinta locuinta de familie, in sensul prevzaut de art. 321 Cod Civil, e suficienta o declaratie a oricaruia dintre soti (desigur, e preferabil sa fie facuta de ambii).
Mulțumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta familiei Justitiarul711 Justitiarul711 Prin termenul de notarea locuintei familiei in cartea funciara se poate intelege intabularea locuintei pe care o efectuam in trecut la dobandirea(prin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! recent,din cauza pandemiei,am decis să ne mutăm ... CBM CBM Bună ziua! Recent,din cauza pandemiei,am decis să ne mutăm într-o locuință mai mare și am cumparat un imobil cu credit ipotecar. În contractul de ... (vezi toată discuția)
Primire in spatiu, declaratie de consimtamant doar de la un proprietar Diore Diore Buna ziua, In cazul in care exista 2 proprietari pe acelasi imobil, este necesar acordul ambilor pentru luarea in spatiu a unei persoane? Va multumesc! (vezi toată discuția)