floare _de_ colt a scris:
Sa va traiasca mama!:)
Oricum,santeti simpatic.Ne agitam aici si asigurarea este platita.=D>
Drept in Ardeal s-a intamplat tragedia acum cativa ani!
Nu stiu daca ar fi misto ca banca sa declare creditul scadent.Recunosc ca nu imi amintesc acum cum functioneaza lucrurile in cazul creditului pe care l-ati obtinut.Chiar am vrut sa ma uit pe ceva legislatie(am invatat pt un concurs la care nu m-am prezentat...) ca am un lapsus...
Oricum,credit scadent=executare silita in caz de neplata.
Asa ca,sa speram in vremuri mai bune!:luck:
@Gabrielle,eu am gandit asa: cand imprumutam bani,avem un cont la banca respectiva.In ideea asa ziceam ca pot depune banii pentru rata si doamna banca sa trimita o parte in contul asiguratorului,asa cum spuneti.Poate nu am dreptate.
Sunt din Ardeal si nu ma asteptam sa fie pe aici calamitati de genul, ghiceam pe undeva prin sud unde creste exponential ignoranta oamenilor.
Bre: e vb de BCR. Si BCR-ul are programe de asigurare pt imobile, chiar la ei aveam facuta ultima asigurare. Daca au dreptul sa imi debiteze contul curent pt asigurare, nu vad de ce nu ar debita contravaloare la o asigurare facuta la ei. Daca vi se pare ca se face in mod abuziv asta (pt ca imprumutatul alege firma de asigurari, conform dreptului sau, nu altii), pai asa cred si eu, numai ca m-am obisnuit. :)
Vorbind despre mama mea, mi-a platit asigurarea ieri si numai azi mi-a spus, dupa ce am postat. Sunt intrucatva multumit, ca au trecut ceva luni de cand mi-a expirat, deci am castigat timp.
Si cat priveste executarea silita... pai eu cam pe acolo as dezira sa ajung. Uite cum privesc eu lucrurile: EU am vrut un apartament. STATUL m-a ajutat, a garantat pentru mine, mi-a inlesnit lucrurile si ba chiar m-a indemnat. BANCA s-a bucurat de acest lucru, si-a facut reclama, m-a ajutat. E adevarat ca eu am ales asta, si nu m-au obligat. Toti 3 am intrat intr-o bisnita, sa zicem. Apoi a venit criza. Problema e ca BANCA nu pierde niciodata. STATUL... e in faliment.
EU PLATESC. Nu BANCA, cea care a dat ca pe seminte credite pe buletin si de fapt, din cauza ei am ajuns in criza, nu politrucii si ratatii care au condus STATUL si au favorizat criza. Dar uite cum m-am intins la discutie fara niciun rost... macar ca nu am vrut asta, mesajul meu e redundant, personal si off-topic.
Multumesc pt ajutor, rog un admin sa inchida topicul, va salut!!! Inca un user satisfacut!