avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate montebandi

Activitate montebandi

Răspuns la discuția Amenda contraventionala
Nimeni nu poate sa mi răspundă?
Răspuns la discuția Girofar albastru fara autorizatie
Concret,ce amendă pot risca ptr un girofar albastru,nefunctional
Buna ziua,sapt am fost oprit de politia maghiara,care mi au cotrobăit in toata masina..nu stiu daca e legal..mi au gasit un girofar albastru,nefuncțional,de ornament...mi au făcut proces verbal de confiscare,si mi au zis ca poate o sa mi dea si amenda...circa max 150 mii forinți..eu nu m am opus ca mi au cotrobăit in toata masina,si nici ca mi au confiscat girofarul nefuncțional..
Vreau sa intreb,imi pot trimite amenda cândva? Si daca nu l platesc? De fapt ei vaneaza mașinile cu nr de Ro,am observat..
Răspuns la discuția Amendă contraventionala
Nimeni nu ma poate ajuta cu un raspuns?asa fac ungurii cu romanii...
Buna ziua,in Ungaria,ma oprit politia,si mi a scotocit in masina,cred fara drept..mi a gasit un girofar de politie nefuncțional,mi au luat o,si au făcut proces verbal de confiscare..amenda nu mi au dat.am vorbit cu seful politiei,care e suparat pe romani din cate am observat,si mi a zis ca o sa mi trimită amenda penala in jur de @20 mii forinți...e legal?si daca nu platesc amenda?, eu in romania sunt membru SRI si colaborez cu politia...dânșii nu au inteles...e legal sa mi trimită amenda?menționez ca acel girofar nu era funcțional,fiind spart si stricat..ptr asta amendă de 120 mii forinți?nu o sa platesc amenda