avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate lori82

Activitate lori82

Treaba e ca a lucrat la negru si el zice ca eu am zis sa puna doar atata fier... doar ca si eu pot sa zic,ca i-am dat proiectul si el a facut cum a stiut el ca eu nu ma pricep sa citesc proiecte. Ce nu stiu e daca ISC-ul vine in control ca imi face el reclamatie, ca la mine la final,la receptie nu trebuie sa vina decat de la primarie si in afara de suprafata construita,pe care o masoara,restul sunt verificate vizual
Multumesc pt raspuns! Legea mi-a dat voie sa o fac in regie proprie...si este articol in lege unde scrie ca la casa unifamiliala, doar cu parter, in mediul rural este permis fara diriginte de santier, doar ca la mine in proiect scrie ca o construiesc in regie proprie cu asistenta tehnica de specialitate...chiar nu stiu de ce a scris proiectantul asa,cand legea spunea ca nu e necesar dirigintele
Buna ziua! Am construit anul acesta (cu autorizatie emisa anul trecut in mai) o extindere la casa in mediul rural,pe teren proprietate, cu proiect si autorizatie de constructie, doar parter,fara mansarda,la negru,fara diriginte de santier si la final nu m-am inteles cu meseriasul din cauza banilor....acum ma ameninta ca cheama ISC-ul si pe cei din primarie si imi darama constructia pe motiv ca nu s-a respectat cantitatea de fier bagata in fundatie si stalpi...e posibil sa imi darame casa sau ce se poate intampla?
Răspuns la discuția Declaratie pe propria raspundere
Mulumesc!
Răspuns la discuția Declaratie pe propria raspundere
Am fost la ANAF si am scos adeverinta de venit pe anul 2018 si scrie ca nu figurez in evidenta fiscala cu venituri... e acelasi lucru? adica as putea da si declaratia fara vreun risc?

Buna ziua!Pt bursa Bani de liceu a fetei ... daca declar la notar ca nu am obtinut venituri in ultimele 3 luni (fiind de fapt,angajat cu contract in Ungaria) exista posibilitatea sa fiu gasit ca am lucrat in strainatate (exista un sistem care te poate gasi)?
Buna ziua! S-a implementat sistemul unic de inregistrare? Daca cineva care este angajat cu contract in Ungaria, da declaratie la notar ca nu are venituri si nu a fost in afara in ultimele 3 luni, are cum sa fie gasit in vreo baza de date? Declaratie ii trebuie fiicei pt programul Bani de liceu.