avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie de venit

Buna ziua! S-a implementat sistemul unic de inregistrare? Daca cineva care este angajat cu contract in Ungaria, da declaratie la notar ca nu are venituri si nu a fost in afara in ultimele 3 luni, are cum sa fie gasit in vreo baza de date? Declaratie ii trebuie fiicei pt programul Bani de liceu.

Alte discuții în legătură

Declaratie pe propria raspundere lori82 lori82 Buna ziua!Pt bursa Bani de liceu a fetei ... daca declar la notar ca nu am obtinut venituri in ultimele 3 luni (fiind de fapt,angajat cu contract in Ungaria) ... (vezi toată discuția)
Declaratii false annalove annalove sunt in aceasta situatie: am facut o declaratie pe proprie raspundere falsa la notar cum k nu am venituri pt a`i folosi fiicei mele la scola pt programul bani ... (vezi toată discuția)
Renuntare (sau nu) la mostenire ContSters236635 ContSters236635 Incerc sa fiu scurt\'mau crescut bunicii ,aici in romania parintii sau despartit cind aveam 3 luni ,tatal meu sa dus in ungaria unde a facut o mare avere avind ... (vezi toată discuția)