avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Declaratie pe propria raspundere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Declaratie pe propria raspundere

Buna ziua!Pt bursa Bani de liceu a fetei ... daca declar la notar ca nu am obtinut venituri in ultimele 3 luni (fiind de fapt,angajat cu contract in Ungaria) exista posibilitatea sa fiu gasit ca am lucrat in strainatate (exista un sistem care te poate gasi)?
Cel mai recent răspuns: lori82 , utilizator 16:36, 21 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista posibilitatea , prin ANAF.
Am fost la ANAF si am scos adeverinta de venit pe anul 2018 si scrie ca nu figurez in evidenta fiscala cu venituri... e acelasi lucru? adica as putea da si declaratia fara vreun risc?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce v-a dat este pentru veniturile realizate in tara si nu in alte state.
Mulumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit Mella Mella Buna ziua, Am facut saptamana trecuta o cerere la ANAF pentru a primi niste adeverinte cu veniturile realizate in ultimii 5 ani. Anul acesta nu am lucrat si ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuală anaf DanRms DanRms În luna Ianuarie am primit acest act administrativ fiscal prin care a dispus plata sumei de 468 RON, reprezentând contribuția de asigurări de sănătate ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ma inregistrez fiscal la anaf anul acesta si vreau sa stiu cand as putea solicita o adeverinta de venit Em_M Em_M Va rog respectuos sa imi raspundeti la o intrebare. Doresc sa ma inregistrez fiscal la ANAF anul acesta cu o profesie liberala si vreau sa stiu care este data ... (vezi toată discuția)