avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

Buna ziua,

Am facut saptamana trecuta o cerere la ANAF pentru a primi niste adeverinte cu veniturile realizate in ultimii 5 ani. Anul acesta nu am lucrat si nici nu am luat indemnizatie de somaj. Insa pe adeverinta de venit pentru anul 2014 scrie ca figurez in evidentele fiscale cu urmatoarele venituri:

Declaratie informativa privind impozitul pe veniturile din transferul propr. imob. din patrimoniul personal-208 ON-LINE 55598194 25.07.2014.

Si apare pe adeverinta un venit impozabil de 3400 lei din care impozit 34 lei.

Imi spuneti, va rog, despre ce este vorba?
Cel mai recent răspuns: Mella , utilizator 15:12, 17 Octombrie 2014
Ati vandut un imobil si vi s-a retinut impozitul aferent tranzactiei la notar.
Sunteti sigura?
Intreb pentru ca nu am vandut nimic.
Poate fi o greseala?
Sigur ca poate fi o greseala daca sustineti ca nu ati instrainat nici un bun.
Cum pot afla cine a completat D208? (notarul sau locul in care s a facut vanzarea)
@Mella
Poate ati facut o succesiune

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil? danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil daca as vrea sa stau acasa 2 ani? Am inteles ca se calculeaza 85% din media ... (vezi toată discuția)
Notar omite inregistrare contract vanzare-cumparare, tranzactie imobiliara ratata liviaaaa liviaaaa Bunaziua, Fapta este aceasta: in dimineata aceleasi zile in care aveam programarea la Notar Public \\"B\\" pentru a efectua transferul bunului imobiliar in ... (vezi toată discuția)
Contributi de platit la venitul dintr-o tranzactie imobiliara lazarroxana lazarroxana Incepand din anul 2012, (dupa ce am iesit din somaj) nu am mai gasit servici, dar imi platesc, lunar, contributiile la pensii si sanatate, PE PERSOANA FARA ... (vezi toată discuția)