avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate Dorina71

Activitate Dorina71

Va mulțumesc

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

In UE nu aveti probleme cat timp este inca valabila cartea de identitate. Poate fi si ultima zi.

Iesire din tara cu 3 săptămâni înainte de expirarea buletinului
Doresc sa plec în vacanta timp de 10 zile în Germania în luna martie,iar buletinul expira în aprilie.imi spuneți va rog dacă pot întâmpină probleme (trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data iesirii din tara)sau pot achiziționa linistita biletul de avion,.
Va mulțumesc
Am biroul amplasat în sala de tratament(aparat de magnetodiaflux,aparate de electroterapie,aparat de socke wave și tecar) ținând cont ca eu sunt statica ,8 ore zilnic,aparatele funcționând în permanenta,nu sunt supusa anumitor riscuri(?deja am amețeli și dureri de cap)
Va multumesc
Bună ziua,
Îmi puteți spune va rog dacă un registrator medical își poate desfășura activitatea zilnica în sala de tratament,stand 8 ore pe zi între aparatele de fizioterapie?
Nu este expus la riscuri?
Va mulțumesc.
Bună ziua,
Am 53 ani,lucrez si am35 ani vechime în munca,de 4 ani am grad mediu de handicap .
Îmi puteți spune va rog dacă gradul de handicap îmi scade vârstă de pensionare și cu cati ani?
Mulțumesc
Bună ziua,dacă lucrez la stat cu norma întreaga și beneficiez de o norma de hrana supusa tuturor taxelor și impozitelor și doresc sa mai lucrez la privat cu o jumătate de norma,pot beneficia de tichete de masa dacă nu am funcția de baza la ei?
Va mulțumesc.
Bună ziua,
O persoana cu handicap mediu beneficiază de zile în plus la concediul de odihna?
Va mulțumesc pt raspuns

Cornel Vasile a scris:

Salariatii care lucreaza in conditii grele, periculoase sau vatamatoare, nevazatorii, alte persoane cu handicap si tinerii in varsta de pana la 18 ani beneficiaza de un concediu de odihna suplimentar de cel putin 3 zile lucratoare.

In speta, da.

Bună ziua! Dacă am handicap mediu, pot beneficia de zile în plus la concediul de odihna?
Răspuns la discuția Concediu medical în week-end
Multumesc

luminita29 a scris:

faceti confuzie intre un program si un grafic....incercati sa va raspundeti la intrebarile care le-am pus in paranteza si o sa intelegeti ce zic.mai mult de atat nu stiu cum sa va explic.