avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Iesire din tara cu 3 săptămâni înainte de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Iesire din tara cu 3 săptămâni înainte de expirarea buletinului ...

Iesire din tara cu 3 săptămâni înainte de expirarea buletinului
Doresc sa plec în vacanta timp de 10 zile în Germania în luna martie,iar buletinul expira în aprilie.imi spuneți va rog dacă pot întâmpină probleme (trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data iesirii din tara)sau pot achiziționa linistita biletul de avion,.
Va mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Ianuarie 2025
Dorina71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorina71 , utilizator 21:30, 1 Ianuarie 2025
In UE nu aveti probleme cat timp este inca valabila cartea de identitate. Poate fi si ultima zi.
Va mulțumesc

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

In UE nu aveti probleme cat timp este inca valabila cartea de identitate. Poate fi si ultima zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, săptămâna viitoare trebuie sa plec în germania ... Amy Ciubotariu Amy Ciubotariu Bună ziua, săptămâna viitoare trebuie sa plec în Germania și încă am buletinul valabil, trebuie sa ma întorc după 3 - 4 luni în tara, doar ca ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea actului de identitate pentru calatorii in europa azat azat Buna ziua, as dori sa plec intr-o tara din europa la inceputul lunii august iar buletinul expira in noiembrie vreau sa stiu daca este vreo problema privind ... (vezi toată discuția)
Pot parasi tara daca buletinul imi expira intr-o luna ? Larisa2207 Larisa2207 Peste o luna fac 18 ani si imi expira buletinul..Insa, peste o saptamana am bilet de avion catre Italia.Unii zic ca nu poti parasi tara daca iti expira ... (vezi toată discuția)