avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot parasi tara daca buletinul imi expira intr-o luna ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot parasi tara daca buletinul imi expira intr-o luna ?

Peste o luna fac 18 ani si imi expira buletinul..Insa, peste o saptamana am bilet de avion catre Italia.Unii zic ca nu poti parasi tara daca iti expira buletinul, dar eu ma intorc in tara pana la data expirarii..E posibil sa intampin probleme la trecerea frontierei ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:41, 17 Iunie 2014
interesati-va la evidenta populatiei. de principiu nu trebuie sa aveti probleme fiindca e valabil
Puteti parasi tara. La fel de bine puteati solicita schimbarea buletinului pana acum si nu v-ati mai fii confruntat cu atatea dileme. Raspunsul este ca puteti parasi tara fara probleme, actul dvs. de identitate fiind inca valabil. Nu uitati ca trebuie sa fiti insotit de o persoana majora, dvs. fiind inca minor.
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent AnaMalas AnaMalas Pot pleca cu avionul in ziua in care imi expira buletinul ? Daca fac 18 ani si plec in aceeasi zi in care ii implinesc imi mai trebuie procura? (vezi toată discuția)
Bună ziua, săptămâna viitoare trebuie sa plec în germania ... Amy Ciubotariu Amy Ciubotariu Bună ziua, săptămâna viitoare trebuie sa plec în Germania și încă am buletinul valabil, trebuie sa ma întorc după 3 - 4 luni în tara, doar ca ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat, calatorie cu avionul annes1980 annes1980 buna,locuiesc in anglia si as vrea sa stiu si eu daca pot pleca in romania cu avionul daca am buletinul expirat. trebuie sa ajung urgent in tara si nu mai am ... (vezi toată discuția)