avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Valabilitatea actului de identitate pentru calatorii ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Valabilitatea actului de identitate pentru calatorii in Europa

Buna ziua, as dori sa plec intr-o tara din europa la inceputul lunii august iar buletinul expira in noiembrie

vreau sa stiu daca este vreo problema privind intrarea in romania la intoarcere dat find faptul ca buletinul o sa expire in doua luni de la iesirea mea din tara vizitata.
Stiu ca era o lege care permitea iesirea dintr-o tara UE doar cu buletin valabil minim 3 luni

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:41, 10 August 2016
`Pana se raspunde pe forumul asta cred ca o sa ma si intorc in Romania..
Probabil ati venit deja :)
Se poate calatori fara probleme in interiorul UE pana in ultima zi de valabilitate a cartii de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate carte identitate tiby_2014 tiby_2014 Buna ziua.As avea o intrebare cu privire la o problema. Momentan sant in Grecia si urmeaza sa ma intorc in tara pe data de 23 august cu avionul.. Carte de ... (vezi toată discuția)
Procura Adelina12 Adelina12 Buna ziua . Sunt venita in strainatate din iunie ,am venit cu procura ,pe procura scrie ca trebuie sa ma intorc in tara pana pe 3 august deoarece pe 4 august ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)