avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura

Buna ziua . Sunt venita in strainatate din iunie ,am venit cu procura ,pe procura scrie ca trebuie sa ma intorc in tara pana pe 3 august deoarece pe 4 august implinesc 18 ani si imi expira buletinul, insa eu mi.am facut si pasaport . Intrebarea mea este daca pot sta pana in septembrie ? E vreo problema ?
Cel mai recent răspuns: Adelina12 , utilizator 16:41, 2 August 2018
Buna seara,
unui minor i este necesara procura pt iesirea din tara, la intoarcere nu-i mai trebuie procura.
In ce context scrie pe procura ca trebuie sa reveniti pe 3? Chiar asa scrie? ca trebuie sa reveniti? procura s-a dat unei persoane adulte, de catre parinti, pt a calatori
vedeti valabilitatea pasaportului
Puteți sta cât vreți / cât vă permite pașaportul, nu depindeți de declarația acord (procură, cum îi ziceți dvs.).
Pe document scrie in felul urmator: eliberata la data de 23.06.2017 si valabila pana la data de 07.06.2024,incepand cu data de 18 iunie 2018 ( ziua in care am venit aici) pana la data de 3 august 2018(pentru ca pe 4 imi expira buletinul , insa am pasaport)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu v-ar fi întrebat nimeni de acea declarație nici dacă erați încă minoră la întoarcere și ați fi venit singură. Poate vi se pare absurd, dar e necesară doar la ieșirea din țară.
Nu vă faceți probleme.
Mulțumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)
Întoarcere din italia minor neînsoțit Nicoletaaa06 Nicoletaaa06 Dacă sunt minora și sunt in Italia ,as putea sa ma intorc in țara șingura?n ar fii nici o problema la aeroport ? (vezi toată discuția)
Ajutor ana_lucia ana_lucia buna ziua.am o prietena in italia care sta cu sotul si ftita de 7 luni.el vrea sa o trimita acasa in romania cu fata.s-a dus la aeroport sa se intereseze daca ... (vezi toată discuția)