avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate golea violeta

Activitate golea violeta

Cum pot recupera cheltuielile de judecata?
Discuție succesiune
Am incheiat acum 10 ani cu socrii un contract de intretinere cu uzufruct viager. Am respectat indatoririle din contract. In februarie a decedat soacra iar acum socrul vrea sa obtina rezolutiunea contractului. Putem intenta succesiune dupa soacra sotul mai are o sora si care ar fi procentul Va multumesc.
Discuție Drept la imobil
Buna ziua. Avem un contract de intretinere cu uzufruct viager cu socrii soacra a decedat . Socrul ne acuza ca nu avem grija de el il otravim si multe altele, dar avem martori ca noi ne am facut datoria fata de el. Acum doua zile a venit fiica si la luat la.ea ce putem face? Spune ca vinde apartament , poate daca soacra e moarta
Va multumesc pentru mesaj am uitat sa specific ca soacra a murit in luna februarie, iar fiica batranului a venit luni 24 septembrie a.c. si l_a luat la ea acasa

Nicoleta Cristina Romașcanu a scris:

Ceea ce puteți face în acest moment este să vă îndepliniți mai departe obligațiile contractuale.
Și să luați legătura cu un avocat, pentru a ști ce fel de probe vă sunt necesare în caz că ... (în funcție și de conținutul concret al contractului).
Ideile i-au venit lui însuși? Sau mai sunt și alți „binevoitori” prin preajmă?

Buna seara, avem semnat un contract de intretinere, Am respect toate sarcinile din contract putem dovedii cu martori,De cateva zile batranul spune ca incercam sa-l otravim, ca i se fac vraji si multe altele, ce putem face?